Analogový teploměr na maso MESSIMO - GEFU Teploměr na maso MESSIMO - GEFU

Neohodnoceno
609 Kč
Dostupnost: Skladem ihned k odeslání (1 ks)
Kód: GF21880
Analogový teploměr na maso MESSIMO - GEFU Teploměr na maso MESSIMO - GEFU
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Ať už je to drůbež, vepřové, jehněčí, hovězí nebo zvěřina - jednoduše vložte teploměr do masa a odečtěte optimální teplotu.

  • Materiál: vysoce kvalitní nerezová ocel
  • Měřicí rozsah 10 - 120 ° C
  • Vhodný na drůbež, vepřové, jehněčí, zvěřinu a hovězí maso
  • Délka teplotního senzoru: 11,5 cm
  • Lze mýt v myčce nádobí

  • Délka 20,0 cm
  • Šířka 8,0 cm
  • Výška 7,5 cm

Příběh úspěchu GEFU začal před 75 lety v Eslohe v Sauerlandu. Název značky stále připomíná bratry Funkeové, kteří společnost založili v roce 1943 a v té době vyráběli škrabky na brambory, struhadla, lisy a cedníky z nerezové oceli. Od té doby se GEFU neustále vyvíjí a dnes nabízí svým zákazníkům širokou škálu exkluzivních a praktických designových předmětů pro moderní kuchyni. Nápady pro toto vycházejí z ústředí společnosti, které bylo slavnostně otevřeno v roce 2017 a jehož průkopnická architektura nastavuje široce viditelný symbol kreativity značky GEFU.

Vysoce kvalitní kuchyňské nářadí od GEFU poznáte podle jeho vynikající funkčnosti, prvotřídní kvality a designu, který emocionálně osloví uživatele. Jsou snadno použitelné, bezpečné na použití, cítí se dobře a vypadají dobře. Tuto atraktivní směs ocení nejen němečtí kuchařští umělci, ale také zajišťuje stále více spokojených zákazníků a zvyšování prodejních čísel po celém světě.
Tradiční společnost GEFU se mezitím stala jednou z předních úspěšných značek v kuchyňském sektoru. Aby bylo možné i nadále zajišťovat dynamický růst, produktová řada se neustále rozšiřuje. Kolekce GEFU v současné době zahrnuje více než 500 kuchyňských nástrojů, které se vyvážejí do 55 zemí. Následovat budou nové země a trhy.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské teploměry
Modelová řada: MESSIMO
Výrobce: GEFU
Záruční doba: 5 let
Země původu: Německo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: