Dranžírovací prkénko 45 x 30 x 2,5 cm - Zassenhaus Prkénko z akátového dřeva 45 x 30 x 2,5 cm - Zassenhaus
Detailní popis produktu
Dranžírovací prkénko Zassenhaus.
- Materiál: Akáciové dřevo
- Akáciové dřevo z udržitelných plantáží je robustní a trvanlivé
- V případě desky ze dřeva s koncovými vlákny se řez neprovádí podélně, ale přes kmen. Dílky se poté rozlomí na kostky a znovu se spojí dohromady, a to zvlášť robustním lepením
- Obzvláště dobře odolává tlaku, jeho vlákna se díky vlhkosti a novým řezům opět zavírají
- Chcete -li vyčistit, otřete desku vlhkým hadříkem a nechte ji ve stoje oschnout
- Délka: 45 cm
- Šířka: 30 cm
- Výška: 2,5 cm
- Hmotnost: 1,93 kg
To, co začalo v roce 1867 jako exportní firma pro malý hardware a nástroje, se stalo ztělesněním vysoce kvalitních mlýnků na koření a kávu. Výroba kávových mlýnků na kávu začala jen o 20 let později. V roce 1904 byl položen základ úspěchu s prvními mlýnky na pepř. Sbírka byla v polovině 20. století rozšířena o doplňky ze dřeva. V roce 2000 Zassenhaus vynalezl první kontinuálně nastavitelnou patentovanou brusku vyrobenou z německé vysoce výkonné keramiky, která splňuje nejvyšší standardy kvality. Díky tomu jsou výrobky Zassenhaus charakteristické a jedinečné.
Požitek a kvalita života jsou spojeny s kuchyní a vařením více než kdy jindy. To samozřejmě zahrnuje i přípravu. Voňavá, ručně mletá káva, čerstvá zrna nebo kořeněný pepř v nás probouzí pocit pohody a připomínají nám staré tradice. Zassenhaus v této souvislosti vždy stál se svými mlýnky na kávu a koření. Každý, kdo zná Zassenhaus, ví, že v produktech se odráží vášeň a řemeslné zpracování. Znalci oceňují krásu a robustnost produktů Zassenhaus. Kuchaři oceňují přesnost a vůni, které se u nich při přípravě koření a kávy vyvine. A estetici milují nadčasovou eleganci kolekcí. Stručně řečeno: značka Zassenhaus zaručuje perfektně zpracované kuchyňské potřeby a doplňky.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Prkénka a krájecí desky |
---|---|
Výrobce: | Zassenhaus |
Záruční doba: | 2 roky |
Země původu: | Německo |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.