Detailní popis produktu
Bez námahy a přesné řezání bez velké námahy. Ať už jde o křupavou pizzu nebo čerstvou bazalku, s extra dlouhým designem DARIOSO zajišťuje dokonalé krájení i pohodlí a kontrolu při krájení. Nůž na sekání pizzy rychle naporcuje pouze jednou rukou.
- Materiály: vysoce kvalitní nerezová ocel/plast
- Zaoblená čepel pro dokonalé řezání
- Díky délce 35 cm také na velké pizzy a tarte flambé
- Průběžná ergonomická rukojeť pro bezpečnou práci
- Také ke krájení plechových koláčů, bylinek a zeleniny
- Včetně ochranného krytu
- Možno mýt v myčce nádobí
- Rozměry: 35 x 10 x 2,5 cm
Příběh úspěchu GEFU začal před 75 lety v Eslohe v Sauerlandu. Název značky stále připomíná bratry Funkeové, kteří společnost založili v roce 1943 a v té době vyráběli škrabky na brambory, struhadla, lisy a cedníky z nerezové oceli. Od té doby se GEFU neustále vyvíjí a dnes nabízí svým zákazníkům širokou škálu exkluzivních a praktických designových předmětů pro moderní kuchyni. Nápady pro toto vycházejí z ústředí společnosti, které bylo slavnostně otevřeno v roce 2017 a jehož průkopnická architektura nastavuje široce viditelný symbol kreativity značky GEFU.
Vysoce kvalitní kuchyňské nářadí od GEFU poznáte podle jeho vynikající funkčnosti, prvotřídní kvality a designu, který emocionálně osloví uživatele. Jsou snadno použitelné, bezpečné na použití, cítí se dobře a vypadají dobře. Tuto atraktivní směs ocení nejen němečtí kuchařští umělci, ale také zajišťuje stále více spokojených zákazníků a zvyšování prodejních čísel po celém světě.
Tradiční společnost GEFU se mezitím stala jednou z předních úspěšných značek v kuchyňském sektoru. Aby bylo možné i nadále zajišťovat dynamický růst, produktová řada se neustále rozšiřuje. Kolekce GEFU v současné době zahrnuje více než 500 kuchyňských nástrojů, které se vyvážejí do 55 zemí. Následovat budou nové země a trhy.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kráječe a vykrajovače |
---|---|
Modelová řada: | PEZZO |
Výrobce: | GEFU |
Záruční doba: | 5 let |
Země původu: | Německo |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.