Prkénko na sýr se skleněným poklopem akácie 25 cm - Zassenhaus Skleněný poklop na sýr se dřevěným prkénkem akazie 25 cm - Zassenhaus
Detailní popis produktu
Prkno na sýr vyrobené z akátového dřeva a skleněného poklopu.
- Materiál: Akátové dřevo / sklo
- Robustní desky z tmavého akáciového dřeva jsou robustní a pocházejí z udržitelného pěstování
- Sýrová kopule je ideální pro skladování a stylové servírování
- Skleněné víko ochrání před hmyzem vniknutí – hodí se, pokud si chcete vzít sýrový talíř s sebou na terasu
- Chcete -li vyčistit, otřete desku vlhkým hadříkem a nechte ji ve stoje oschnout
- Ø prkna 25 cm, výška 16,5 cm
- Ø poklopu 19 cm
- Hmotnost: 1,16 kg
To, co začalo v roce 1867 jako exportní firma pro malý hardware a nástroje, se stalo ztělesněním vysoce kvalitních mlýnků na koření a kávu. Výroba kávových mlýnků na kávu začala jen o 20 let později. V roce 1904 byl položen základ úspěchu s prvními mlýnky na pepř. Sbírka byla v polovině 20. století rozšířena o doplňky ze dřeva. V roce 2000 Zassenhaus vynalezl první kontinuálně nastavitelnou patentovanou brusku vyrobenou z německé vysoce výkonné keramiky, která splňuje nejvyšší standardy kvality. Díky tomu jsou výrobky Zassenhaus charakteristické a jedinečné.
Požitek a kvalita života jsou spojeny s kuchyní a vařením více než kdy jindy. To samozřejmě zahrnuje i přípravu. Voňavá, ručně mletá káva, čerstvá zrna nebo kořeněný pepř v nás probouzí pocit pohody a připomínají nám staré tradice. Zassenhaus v této souvislosti vždy stál se svými mlýnky na kávu a koření. Každý, kdo zná Zassenhaus, ví, že v produktech se odráží vášeň a řemeslné zpracování. Znalci oceňují krásu a robustnost produktů Zassenhaus. Kuchaři oceňují přesnost a vůni, které se u nich při přípravě koření a kávy vyvine. A estetici milují nadčasovou eleganci kolekcí. Stručně řečeno: značka Zassenhaus zaručuje perfektně zpracované kuchyňské potřeby a doplňky.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Podnosy, tácy a poklopy |
---|---|
Výrobce: | Zassenhaus |
Záruční doba: | 2 roky |
Země původu: | Německo |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.