Síto na výrobu špeclí ERGO - GEFU

Neohodnoceno
681 Kč
Dostupnost: Skladem u výrobce/odeslání 2-3 týdny (>5 ks)
Kód: GF10920
Síto na výrobu špeclí ERGO - GEFU
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Elegantní design, snadná manipulace a jasný pohled na špecle v hrnci. Vhodné pro hrnce o průměru 24 až 28 cm. Ochrana prstů prostřednictvím tepelně izolačních rukojetí a vysoce kvalitních plastových škrabek.

  • Materiál: vysoce kvalitní nerezová ocel / plast
  • Tepelně izolační rukojeti
  • Pro hrnce o průměru 24 cm až 28 cm
  • Flexibilní škrabka na těsto
  • Vhodné do myčky nádobí

  • Délka 19,0 cm
  • Šířka 2,6 cm
  • Výška 33,7 cm

Příběh úspěchu GEFU začal před 75 lety v Eslohe v Sauerlandu. Název značky stále připomíná bratry Funkeové, kteří společnost založili v roce 1943 a v té době vyráběli škrabky na brambory, struhadla, lisy a cedníky z nerezové oceli. Od té doby se GEFU neustále vyvíjí a dnes nabízí svým zákazníkům širokou škálu exkluzivních a praktických designových předmětů pro moderní kuchyni. Nápady pro toto vycházejí z ústředí společnosti, které bylo slavnostně otevřeno v roce 2017 a jehož průkopnická architektura nastavuje široce viditelný symbol kreativity značky GEFU.

Vysoce kvalitní kuchyňské nářadí od GEFU poznáte podle jeho vynikající funkčnosti, prvotřídní kvality a designu, který emocionálně osloví uživatele. Jsou snadno použitelné, bezpečné na použití, cítí se dobře a vypadají dobře. Tuto atraktivní směs ocení nejen němečtí kuchařští umělci, ale také zajišťuje stále více spokojených zákazníků a zvyšování prodejních čísel po celém světě.
Tradiční společnost GEFU se mezitím stala jednou z předních úspěšných značek v kuchyňském sektoru. Aby bylo možné i nadále zajišťovat dynamický růst, produktová řada se neustále rozšiřuje. Kolekce GEFU v současné době zahrnuje více než 500 kuchyňských nástrojů, které se vyvážejí do 55 zemí. Následovat budou nové země a trhy.

Doplňkové parametry

Kategorie: Náčiní na brambory
Modelová řada: ERGO
Výrobce: GEFU
Záruční doba: 5 let
Země původu: Německo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: