Detailní popis produktu
Pozor pro mlsouny a cukráře! S teploměrem na cukroví KÜCHENPROFI připravíte lahodný karamel, cukrovinky, kandované ovoce a karamelky. Džemy a želé jsou perfektní – nejsou příliš tuhé, ani příliš tekuté. Cukroví teploměr také dobře poslouží při výrobě rafinovaného cukru, který se používá k namáčení koláčů a dodává pečivu lesk. Jednoduše ji zavěsíte do květináče a máte vše pod kontrolou v rozmezí od 40°C do 200°C. Čím déle cukerný roztok vaříte, tím vyšší je obsah cukru. Současně se zvyšuje bod varu. Pohled na teploměr vám řekne, kdy je třeba zastavit proces vaření, abyste získali více či méně tekutý sirup. Nebezpečné teplotní testy špičkou prstu v horké tekutině jsou minulostí, konzistence a struktura vašeho jídla jsou zachovány. Mimochodem, domácí bonbóny jsou oblíbeným suvenýrem na párty a skvělým dárkem pro hosty k narozeninám dítěte. A dospělí si během DVD večera pochutnají na karamelovém popcornu s chilli vločkami.
- Materiál: plast
- Teploměr na zavařování
- Teplotní rozpětí 40° až 200°C
- Ze zadu teploměru je svorka pro uchycení na zavařovací hrnec
- Délka: 30,5 cm
- Šířka: 5,08
- Výška: 2,2 cm
- Hmotnost: 0,16 kg
Německá firma Küchenprofi která má dlouholetou tradici si velice dobře uvědomuje, že nejenom profesionální kuchaři chtějí mít ve své kuchyni to nejlepší, aby jednoduše mohli vařit a připravovat pro sebe a hlavně pro své blízké ty nejchutnější jídla. V rozsáhlé nabídce najdete nejen kvalitní standardní kuchyňské nádobí, ale nyní i veliké množství speciálních výrobků. Litinové a nerezové nádobí, zapékací misky z keramiky a další kulinářské pomůcky a náčiní. Výrobek od značky Küchenprofi chce mít doma každý profesionální, ale i příležitostný kuchař.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zavařování |
---|---|
Výrobce: | Küchenprofi |
Záruční doba: | 5 let |
Země původu: | Německo |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.